Rapporter - Bæk, John; Parly, Nila; Petersen, Karin; Rørdam Larsen, Charlotte; Holme Hansen, Thomas; Troelsgård, Christian; Hvidt, Eva; Bruland, Inge (Danish Yearbook of Musicology, 2003)
Projekter Forvaltningen af den musikalske kulturarv på Fanø (John Bæk) Wagners kvindefigurer (Nila Parly) Jazz not jazz – jazzens aktuelle æstetiske forandring (Karin Petersen) Musik og medier (Charlotte Rørdam Larsen) Realitet, realisme, det reelle i visuel optik (Karin Petersen) Kongresser 5th European Music Analysis Conference, Bristol 2002 (Thomas Holme Hansen) IMS-kongressen i Leuven 2002 (Thomas Holme Hansen) IMS-kongressen i Leuven 2002 – Cantus Planus (Christian Troelsgård) Nature, Culture and Musical Meaning (Eva Hvidt) Childen’s Musical Connections (Inge Marstal)