Anmeldelser - Hallundbæk Schauser, Søren (Danish Yearbook of Musicology, 2002)
Review of: Eva Hvidt, Mogens Andersen & Per Erland Rasmussen (eds.): Fluktuationer. Festskrift til Ib Nørholm på 70-års dagen 24. januar 2001. MAmusik, Frederiksberg 2001.