Rapporter - Have, Iben; Tvarnø Lind, Tore; Ørbæk Jensen, Anne; Fjeldsøe, Michael; Holme Hansen, Thomas; Petersen, Nils Holger; Troelsgård, Christian; Jung, Annette (Danish Yearbook of Musicology, 2002)
Projekter Meningernes musik: Tv-musikkens rolle i og uden for mediet (Iben Have) “The Past is Always Present” – an Investigation of the Byzantine Musical Tradition at Mount Athos (Tore Tvarnø Lind) Det virtuelle musikbibliotek (Anne Ørbæk Jensen) Kongresser Carl Nielsen i Birmingham (Michael Fjeldsøe) 1. Kongress der Deutschen Gesellschaft für Musiktheorie, Dresden 2001 (Thomas Holme Hansen) Ritual, Liturgy and Magic in Early Modern Music Theatre (Nils Holger Petersen) Symposium in Memory of Carsten Høeg (Christian Troelsgård) Institutioner Musikforskning ved Institut for Græsk og Latin, Københavns Universitet (Annette Jung)