Anmeldelser - Fjeldsøe, Michael (Danish Yearbook of Musicology, 2001)
Review of: Per Olov Broman: Kakofont storhetsvansinne eller uttryck för det djupasta liv? Om ny musik och musikåskådning i svenskt 1920-tal, med särskild tonvikt på Hilding Rosenberg (Studia Musicologica Upsaliensia Nova series 16). Uppsala University Library, Uppsala 2000.