Anmeldelser - Grimley, Daniel M. (Danish Yearbook of Musicology, 2001)
Review of: Steen Chr. Steensen: Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen. Fisker og Schou, Frederiksberg 1999. Inkl. 3 cd’er: Carl Nielsen. De seks symfonier. London Symphony Orchestra, dir. Ole Schmidt.