Anmeldelser - Ketting, Knud (Danish Yearbook of Musicology, 2000)
Review of: John Fellow (ed.): Carl Nielsen til sin samtid. Artikler, presseindlæg, interview, værknoter og manuskripter, bind 1: 1891-1925, bind 2: 1926-1931, bind 3: Noter og registre. Gyldendal, København 1999.