Anmeldelser - Hatting, Carsten E. (Danish Yearbook of Musicology, 2000)
Review of: Inger Sørensen (ed.): J.P.E. Hartmann og hans kreds. En komponistfamilies breve 1780-1900. 1: Indledning. Breve 1780-1859, 2: Breve 1860-1889, 3: Breve 1890-1900. Kildefortegnelse. Personregister. Værkregister over familien Hartmanns kompositioner (Danish Humanist Texts and Studies 17). Museum Tusculanums Forlag, København 1999.