Anmeldelser - Hørlyk, Thorkil (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Gorm Busk (ed.): C.E.F. Weyse. Samlede Værker for Klaver 1-3 (Dania Sonans. Kilder til Musikkens Historie i Danmark VIII. Udg. af Dansk Selskab for Musikforskning). Engstrøm & Sødring, København 1997.