Anmeldelser - Hauge, Peter (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Thomas Holme Hansen: Fra Modus til Toneart. En undersøgelse af 1600-tallets europæiske toneartsteori (Studier og publikationer fra Musikvidenskabeligt Institut, Aarhus Universitet V), Århus 1998.