Anmeldelser - Pedersen, Peder Kaj (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Olle Edström: Göteborgs Rika Musikliv – en översikt mellan världskrigen (Skrifter från Musikvetenskapliga Avdelningen, MH, Göteborgs universitet 42). Göteborg 1996.