Anmeldelser - Krabbe, Niels (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
Review of: Greger Andersson (ed.): Musik i Norden (Kungl. Musikaliska Akademiens Skriftserie 85 / Föreningen Nordens Årsbok 1998). Kungl. Musikaliska. Akademien, Stockholm 1997.