Rapporter - Erler, Annette; Nielsen, Hans Christian; Brandorff, Steffen; Lønstrup, Ansa; Lindvang, Charlotte; Bonde, Lars Ole; Pade, Steen; Mortensen, Jørgen (Danish Yearbook of Musicology, 1999)
En historisk musiksamling fra Mongoliet (Annette Erler) Caribisk populærmusik (Hans Christian Nielsen) Real time i musikcomputere (Steffen Brandorff) Kulturteorier og kulturanalyse i musikvidenskaben (Ansa Lønstrup) Musikterapikonference i Belgien (Charlotte Lindvang) Musikterapiforskning ved Aalborg Universitet (Lars Ole Bonde) Musikforskning ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (Steen Pade) Musikforskning ved Vestjysk Musikkonservatorium (Jørgen Mortensen)