Anmeldelser - Ternhag, Gunnar (Danish Yearbook of Musicology, 1998)
Review of: Folk synger og spiller. Folkemusikcentret i Hogager og Folkemusikhusringen i samarbejde med Danmarks Radio 1996. fmh 18/fmhr 9601 (2 cd’er). Danemark. Chanteurs et ménétriers. Danmarks Radio i samarbejde med Radio France 1996. Occora c 60002/hm 79 (1 cd). Hej sing op. Danske søfolk synger. 1. Shanties & opsange 2. Frivagtsviser. Forlaget Kragen 1996. dfs 6-7 (2 cd’er).