Anmeldelser - Røllum-Larsen, Claus (Danish Yearbook of Musicology, 1998)
Review of: Niels Krabbe (ed.): Music in Copenhagen. Studies in the Musical Life of Copenhagen in the 19th and 20th Centuries. Published by Copenhagen University, Music Department (Musik & Forskning 21). C.A. Reitzels Forlag, København 1996. Musik i København. Studier i Københavns musikhistorie i det 19. og 20. århundrede. Udgivet af Musikvidenskabeligt Institut, Københavns Universitet. C.A. Reitzels Forlag, København 1997.