Anmeldelser - Ihlemann, Lisbeth (Danish Yearbook of Musicology, 1998)
Review of: Birger Langkjær: Filmlyd & filmmusik. Fra klassisk til moderne film (Teori & æstetik 4). Museum Tusculanums forlag, København 1996 (2. opl. 1997).