Anmeldelser - Busk, Gorm (Danish Yearbook of Musicology, 1998)
Review of: Tove Barfoed Møller: Teaterdigteren H.C. Andersen og »Meer end Perler og Guld«. En dramaturgisk-musikalsk undersøgelse. Odense Universitetsforlag, Odense 1995.