Anmeldelser - Ternhag, Gunnar (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Kenneth Krak, Arne Ryge Petersen, Esben Wolf & Anders Christensen: Læsø – dans & musik. Folkemusikhusringen, Århus 1995. Traditionel musik fra Læsø. Forlaget Kragen & Folkemusikhusringen CD DFS 5/FHMR 9501. Evald Thomsen: Så nemt er dét! Folkemusikhusringen, Århus 1994. Evald Thomsen: Lydbilleder. Folkemusikhusringen OTR-CD 1015.