Anmeldelser - Krarup, Bertel (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Leif Jonsson og Hans Åstrand (red.): Musiken i Sverige, IV. Konstmusik, folkmusik, populärmusik 1920-1990. Bokförlaget T. Fischer & Co., Stockholm 1994.