Anmeldelser - Rischel, Gunner (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Orla Vinther: Musikalsk analyse – otte essays om oplevelse og eftertanke med kritisk perspektivering af Erik Christensen. Edition Egtved, Egtved 1992.