Anmeldelser - Jersild, Margareta (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Marianne Clausen: Hundredesyv-visebogen. Danske folkeviser og andre viser på dansk med færøske melodier. Indsamlet på Færøerne 1988-1994. H.N. Jacobsens bókahandil, Tórshavn 1995. Kassett: Hundredesyv-visebogen mc 12.