Anmeldelser - Koudal, Jens Henrik (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Review of: Ruth Andersen: Den rapmundede muse. 10 års Danmarkshistorie i skillingsviser fra Matthias Seests bogtrykkeri. Odense Universitetsforlag, Odense 1995.