Rapporter - Sørensen, Inger; Kargaard Nielsen, Steen; Hallundbæk Schauser, Søren; Grinde, Nils; Jung, Annette; Schiødt, Nanna; Fjeldsøe, Michael; Andersson, Greger; Nielsen, Frede V. (Danish Yearbook of Musicology, 1997)
Familien Hartmann i musikhistorisk perspektiv (Inger Sørensen) Nyman og Martland (Steen Kaargaard Nielsen) Komponistbegrebet i ny musik (Søren Hallundbæk Schauser) Nordisk musikforskerkongress i Lund (Nils Grinde) Congress of Byzantine Studies (Annette Jung og Nanna Schiødt) ISCM-seminar i København (Michael Fjeldsøe) Dansk och svensk musikforskning fram mot år 2000. Några reflexioner (Greger Andersson) Musikpædagogik som forskningsområde på Danmarks Lærerhøjskole (Frede V. Nielsen)