Anmeldelser - Michelsen, Thomas (Danish Yearbook of Musicology, 1996)
Review of: C.E.F. Weyse: Symfonier nr. 1-3. Det kongelige Kapel, Michael Schønwandt (dirigent). Naxos 8.550714. (1 cd). C.E.F. Weyse: Symfonier nr. 4-5. Det kongelige Kapel, Michael Schønwandt (dirigent). Naxos 8.550620. (1 cd). C.E.F. Weyse: Symfonier nr. 6-7. Det kongelige Kapel, Michael Schønwandt (dirigent). Naxos 8.550516.