Anmeldelser - Jersild, Margareta (Danish Yearbook of Musicology, 1996)
Review of: Anelise og Thorkild Knudsen: Seks indgange til balladen I-III. (=Folkemusikhus 13-15). Folkemusikhuset i Hogager, Holstebro 1995.