Anmeldelser - Mathiassem, Finn (Danish Yearbook of Musicology, 1996)
Review of: Birgit Bjørnum og Klaus Møllerhøj: Carl Nielsens Samling. Katalog over komponistens musikhåndskrifter i Det kongelige Bibliotek. Det kongelige Bibliotek/Museum Tusculanums Forlag, København 1992.