Anmeldelser - Sass Bak, Kirste (Danish Yearbook of Musicology, 1995)
Review of: Marta Rämsten: Återklang. Svensk folkmusik i forandring 19S0-1980. (Skrifter från Musikvetenskapliga institutionen, Goteborgs universitet, nr. 27). Inkl. kassettebånd. Goteborg I992.