Anmeldelser - Hørlyk, Thorkil (Danish Yearbook of Musicology, 1995)
Review of: Henrik Glahn (udg.): Melodier til salmer af Hans Adolph Brorson 1694–1764-. Et udvalg af pietismens åndelige sange med udarbejdet generalbas for orgel eller klaver. Udgivet med historisk indledning samt et efterskrift om melodierne til Brorsons »Troens rare Klenodie« 1739-1747. Engstrøm & Sødring, Århus 1994.