Anmeldelser - Høgel, Sten (Danish Yearbook of Musicology, 1994)
Review of: Peter Heise: Drot og Marsk, opera i fire akter. Tekst: Christian Richardt. Medvirkende: Poul Elming, Bent Norup, Eva Johansson, Inga Nielsen, Kurt Westi m. fl. Radiiosymfoniorkestret og Radiokoret. Dirigent: Michael Schønwandt. CD CHAN 9[43-S.