Anmeldelser - Larsen, Hans Peter (Danish Yearbook of Musicology, 1994)
Review of: Per-Ulf Allmo m.fl.: Säcpipan i Norden. Från änglars musik till Djävulens blåsbälg. Musikmuseets skrifter 18. Forlaget AllWin kb. Stockholm & Uppsala I990.