Anmeldelser - Petersen, Lise Helmer (Danish Yearbook of Musicology, 1994)
Review of: Michael Hauser: Traditional Greenlandic Music. Kbh. Kragen/Ulo.Nov. 1992. 295 sider, med ill. og nodeeks. Med bogen følger en CD/MC med 55 musikeks.