Anmeldelser - Sass Bak, Kirsten (Danish Yearbook of Musicology, 1993)
Review of: Hans Kuhn: Defining a Nation in Song. Danish patriotic songs in songbooks of the period 1832-70. C.A. Reitzel, København 1990. Dertil hørende kassettebånd indsunget af mandskvartetten 4 Mand Høj.