Anmeldelser - Ørbæk Jensen, Anne (Danish Yearbook of Musicology, 1993)
Review of: Dan Fog: Hartmann-Katalog. Fortegnelse over J.P.E.Hartmanns trykte kompositioner. Dan Fog Musikforlag. København 1991. Dan Fog: Heise-Katalog. Fortegnelse over Peter Heises trykte kompositioner. Dan Fog Musikforlag. København