Anmeldelser - Andkjær Olsen, Palle (Danish Yearbook of Musicology, 1993)
Review of: Carsten E. Hatting: Mozart og Danmark. Engstrøm & Sødrings musikbibliotek nr. 10. Engstrøm & Sødring Musikforlag, København 1991.