Anmeldelser - Koudal, Jens Henrik (Danish Yearbook of Musicology, 1992)
Review of: Jan Ling: Folkmusiken 1730-1980; Europas musikhistoria (II). Esselte Studium Akademiforlaget, Goteborg 1989. ISBN 91-24-16345-7.