Anmeldelser - Foltmann, Bo (Danish Yearbook of Musicology, 1991)
Review of: Niels W. Gade: Symfoni nr. 1-8. Stockholm Sinfonietta dirigeret af Neeme Järvi. BIS CD-338, 339, 355, 356. Niels W. Gade: Symfoni nr. 1, 2, 4 og 6. Collegium Musicum dirigeret af Michael Schönwandt. Dansk Musik Antologi DMA 085, 086.