Anmeldelser - Egeland Hansen, Finn (Danish Yearbook of Musicology, 1984)
Review of: Musikalske Begreber. En ordbog af Søren Sørensen, John Christiansen, Bo Marschner, Finn Slumstrup. G. E. C. Gad, København 1983.