Anmeldelser - Müller, Mette (Danish Yearbook of Musicology, 1984)
Review of: Dorthe Falcon Møller: Danske Instrumentbyggere 1770-1850. En erhvervshistorisk og biografisk fremstilling. Gads Forlag 1983.