Om arbejde med musikhistoriske problemer og metoder. Et personligt tilbageblik på et halvt århundredes praksis.: ). Nordiske Musikforskermøde Indledningsforedrag - Larsen, Jens Peter (Danish Yearbook of Musicology, 1984)