Anmeldelser - Hein, Hans Chr. (Danish Yearbook of Musicology, 1983)
Review of: Carsten Lund: Orglets ABC. Udgivet af Det Danske Orgelselskab, Jelling 1980. Mads Kjersgaard: Renaissanceorglet i Sønderborg Slotskaptel. Udgivet af Det Danske Orgelselskab 1976. Jørgen Haldor Hansen og Ole Olesen: Jesuskirkens orgel. Udgivet af Valby sogns menighedsråd. Jelling 1976. Angul Hammerich: Et historisk orgel paa Frederiksborg Slot. (Genoptryk fra Tidsskrift for Kunstindustri, Kbh. 1897). Forlaget Syrinx, Hillerød 1981.