Anmeldelser - Sørensen, Søren (Danish Yearbook of Musicology, 1983)
Review of: Gyldendals Musikhistorie 1, Den europæiske musikkulturs historie indtil 1740 (af) Jens Brincker, Finn Gravesen, Carsten E. Hatting, Niels Krabbe. Redaktion: Knud Ketting. Gyldendal 1982.