Anmeldelser - Sørensen, Søren (Danish Yearbook of Musicology, 1982)
Review of: Hermann Wettstein: Dietrich Buxtehude (1637-1707J.Eine Bibliographie. Mit einem Anhang über Nicolaus Bruhns. (Schriften der Universitiitsbibliothek Freiburg i. Br. 2). Udkommet 1979, fås ved henvendelse ti biblioteket.