Anmeldelser - Egeland Hansen, Finn (Danish Yearbook of Musicology, 1982)
Review of: Ove Kr. Sundberg: Pythagoras og de tonende tall. En studie i pythagoreisk musik- og virkelighetsforståelse. Nummer 37 i serien Ide og Tanke. Tanum-Norli, Oslo 1980.