Anmeldelser - Nørgaard, Helmer (Danish Yearbook of Musicology, 1980)
Review of: Vagn Holmboe: Af »Liber Canticorum«: Benedic Domino, Anima mea, op. 59 a; Lauda, anima mea, op. 59 c; Miserere, op. 61 a. »Pabula II« for orgel, op. 115. Dansk Musik Antologi 028. Unge Akademikeres Kor, dirigent Niels Møller. Knud Vad, orgel. DGG.