Anmeldelser - Hatting, Carsten E. (Danish Yearbook of Musicology, 1980)
Review of: D. Fr. Kuhlau: Musikken til skuespillet Elverhøj (komplet), opus 100. Dansk Musik Antologi 041. Gurli Plesner, Bodil Gøbel, Mogens Schmidt-Johansen Danmarks Radios Symfoniorkester, Radiokoret. Dirigent: John Frandsen. EMI 6C 063-39265. D. Fr. Kuhlau: Tre kvintetter for fløjte , violin, viola I-II og violoncel, opus 51 nr. 2, e-moll, opus 51 nr. 3, A-dur, opus 51, nr. l D-dur. Dansk Musik Antologi 029-030. Poul Birkelund Kvintetten: Poul Birkelund, fløjte, Arne Karecki, violin , E. Lind-Hansen, viola, H. Holm Andersen, viola, Alf Petersen, violoncel. Philips. Niels W. Gade: Sonater for violin og klaver nr. 1, opus 6, A-dur (1842), nr. 3, opus 59, B-dur (1885) . Dansk Musik Antologi 035. Anton Kontra, violin, Bohumila Jedlickova, klaver. EMI063-39266. P.E. Lange-Muller: »Syv Skovstykker« opus 56, »Danse og Intermezzi«, opus 49, nr. 3, 6 og 9, klaverfantasi c-mol, opus 66. Dansk Musik Antologi 040. Mogens Dalsgaard, klaver. DGG.