Anmeldelser - Jensen, Jørgen I. (Danish Yearbook of Musicology, 1980)
Review of: Poul Nielsen: Musik og materialisme. Tre aspekter af Theodor W. Adornos musik filosofi. Udgivet af Jens Brincker, Finn Gravesen, Carsten E. Hatting og Arno V. Nielsen. Borgens Forlag , København, 1978.