Anmeldelser - Johnsson, Bengt (Danish Yearbook of Musicology, 1980)
Review of: Niels Schiørrings (I:) Kirke-Melodierne 1781 og (II:) Choral-Bog 1783. Udgivet i facsimile af Samfundet Dansk Kirkesang med historisk indledning og melodifortegnelse af Ea Dal. Mit einer Zusammenfassung in deutscher Sprache. Dan Fog Musikforlag, København, 1978.