Anmeldelser - Jacoby, Jan (Danish Yearbook of Musicology, 1979)
Review of: Vagn Holmboe: 7. symfoni, op. 50. Danmarks Radios Symfoniorkester; dirigent: John Frandsen. Per Nørgård: »Luna« per orchestra. Danmarks Radios Symfoniorkester; dirigent: Herbert Blomstedt. Pelle Gudmundsen-Holmgreen: »Tricolore« IV. Danmarks Radios Symfoniorkester; dirigent: Ole Schmidt. Dansk Musikantologi 018. DGG.