Anmeldelser - Brincker, Jens (Danish Yearbook of Musicology, 1977)
Review of: Conservatorium 1-6. Udgivet af Det jyske Musikkonservatordtm. Musik af Erling D. Bjemo, Axel Borup-Jørgensen, Fuzzy, Hans Gefors, Svend Nielsen, Tage Nielsen, Per Nørgård, Tom Prehn, Karl Aage Rasmussen, Knudåge Riisager, Poul Ruders, Flemming Weis, Timme Ørvad m-fl. Odeon-MOAK 30012-13,30015, 30017; CONS 50-1, 50-2.