Anmeldelser - Krogh, Karen (Danish Yearbook of Musicology, 1977)
Review of: Gerhard Schepelern: Italienerne paa Hofteatret I-II. Udgivet i samarbejde med Selskabet for dansk Teaterhistorie. Rhodos, København, 1976.