Anmeldelser - Erichsen, Jørgen Poul (Danish Yearbook of Musicology, 1976)
Review of: Lars Børge Fabricius: Træk af dansk Musiklivs Historie m.m. Omkring Etatsraad Jacob Christian Fabricius’ Erindringer. Nyt nordisk Forlag – Arnold Busck, København, 1975.